Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"Am pierdut totul". Românca Viviana povestește coșmarul pe care l-a trăit după ce a fost prinsă dezbrăcată în pat cu Orlando Bloom

Presa britanică a relatat pe larg, anul trecut, despre cazul româncei Viviana Ross, chelneriţă la un hotel de lux din Londra, care a fost concediată după ce a petrecut o noapte de amor cu actorul Orlando Bloom în camera de hotel a starului din "Piraţii din Caraibe".

de Redactia Observator

la 17.05.2018 , 17:50

Presa britanică a relatat pe larg, anul trecut, despre cazul româncei Viviana Ross, chelneriţă la un hotel de lux din Londra, care a fost concediată după ce a petrecut o noapte de amor cu actorul Orlando Bloom în camera de hotel a starului din "Piraţii din Caraibe".

Românca a crezut atunci că a dat norocul peste ea, mai ales că era o actriță aspirantă, care visa să ajungă la Hollywood și care avea deja câteva proiecte în acest sens.

Articolul continuă după reclamă

Viviana jucase deja într-un film independent, "One Shot Left", producție germană, și se afla la Londra pentru a putea participa la audiții pentru producții în limba engleză, dar și pentru a încheia contracte de modelling.

Însă, întâlnirea cu starul de la Hollywood nu a fost deloc de bun augur pentru Viviana.

După ce a fost prinsă în camera lui Orlando de managerul hotelului de lux Chiltern Firehouse, din Londra, Viviana a fost concendiată.

Pentru a fugi de atenția presei britanice, românca născută la Dublin s-a refugiat în Germania, la părinții ei.

“M-a sunat după ce povestea a apărut în presă și și-a cerut scuze, însă asta a fost tot. Dacă faci asta nu înseamnă că ești un gentleman. S-a speriat de situație. A preferat să fugă decât să mă ajute“, a declarat tânăra.

Acum, Viviana și-a luat inima în dinți și a povestit, pentru The Sun, cum a fost această perioadă pentru ea. 

“Am pierdut atât de multe, iar Orlando nu a pierdut nimic. A arătat că nu are clasă deloc și că nu este un gentleman. Orlando a întrerupt orice contact cu mine și nu mi-a arătat respectul cuvenit. Pentru el nu au existat deloc consecințe negative, dimpotrivă, tot ce s-a întâmplat i-a crescut imaginea”, povestește românca de 22 de ani.

Tânăra a continuat: “Femeile sunt stigmatizate. A fost ca și cum aș fi avut o ștampilă pe frunte.Am pierdut încrederea unor designeri și agenții. O revistă importantă dedicată miresele își dorea atunci un contract cu mine, dar, după apariția poveștii în presă, au renunțat. Acea poveste a distrus tot ce construisem înainte“. 

Românca și-a făcut curaj să vorbească despre experiența aceasta și pentru că lucrurile par să se fi înbunătățit pentru ea.

Viviana a semnat un contract cu agenția franceză Alacarte Models și se află, în prezent, la Festivalul de la Cannes, pentru discuții cu producători de filme.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Ştiri Mondene » "Am pierdut totul". Românca Viviana povestește coșmarul pe care l-a trăit după ce a fost prinsă dezbrăcată în pat cu Orlando Bloom