Antena Meniu Search
x

Video Vlăduța Lupău, pe primul loc în topurile muzicale: "Ca să ai succes, trebuie multă muncă şi să te iubească publicul"

Vlăduţa Lupău ne spunea că atunci când va ajunge la noi în platou, va fi deja pe primul loc în topurile muzicale. Şi aşa s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 09.03.2021, 15:01

Vezi și

Cea mai recentă piesă a interpretei de muzică de petrecere a sărit de două milioane de vizualizări în nici măcar o săptămână de la lansare şi continuă să crească de la o oră la alta. O ascultăm şi revenim în direct cu Vlăduţa Lupău. 

"Duminică seara am ţinut o masă festivă la mine acasă, restrânsă, în familie. Am avut un prieten care a şi cântat. Aveam planuri mari, dar pandemia le-a ruinat. Ieri am stat mai mult cu familia, cu nepoţica mea, cu mama, cu soţul meu.

Succes cu multă muncă

Pentru mine ca artist este o reuşită. Eu când văd că sunt locul 1 sau primele 5 , am o reacţie ca un copil. Era ca şi când mă duceam la concursuri când eram mică şi mă întorceam cu marele premii. Publicul te face artist. 

Eu când lansam abia aşteptam să vină weekendul, să cânt live undeva. Dar acum nu. Eu sunt o norocoasă şi le mulţumesc celor care au ascultat  acest cântecul meu. Cred că trebuie să munceşti foarte mult şi să te iubească oamenii ca să ai succes", a declarat artista la Observaror 13. 

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Vlăduța Lupău, pe primul loc în topurile muzicale: "Ca să ai succes, trebuie multă muncă şi să te iubească publicul"