Antena Meniu Search
x

Zece zile până la "Ultimul Trib", cel mai așteptat show al toamnei

Mai sunt doar zece zile până la cel mai aşteptat reality show al toamnei, în România, Ultimul trib.

Vezi și

Mai sunt doar zece zile până la cel mai aşteptat reality show al toamnei, în România, Ultimul trib. Lupte pentru teritoriu, aventuri extreme şi trai sub cerul liber pe un tărâm exotic - sunt doar câteva dintre ingredientele competiţiei filmate de Antena 1 în Madagscar.

Pe cât de frumoasă este insula africană, pe atât de grele provocările la care sunt supuşi cei 21 de concurenţi. 

Paula Chirilă, concurentă Ultimul Trib: "E noapte în Madagascar şi întreaga jnglă face nani. Sunt liniştiţi hipopotamii sub vraja mării de cleştar. Şi mai avem aşa: intrigă, suspans, competiţie, sărăcie cu luciu sau luciu sau lux, bogăţie şi hrană multă-multă sau foamete c umplită. Toate acestea în ultimul trib. Vă dau întâlnire la Antena 1! Madagascar!"

Concurenţii sunt împărţiţi în trei triburi - unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând. Săptămână de săptămână, își vor măsura puterile în competiții spectaculoase și tensionate, la finalul cărora doar cei mai buni vor rămâne pe insulă. Câştigătorul se va întoarce acasă din Madagscar cu premiul de 100.000 de euro. Săptămâna viitoare, începe acţiunea.

Reality-show-ul va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, după Observator, la Antena 1. 

Tribul câştigător va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cel de pe locul doi va ajunge într-un sat malgaş, unde trebuie să trăiască asemenea băştinaşilor, iar cel de pe ultimul loc va trăi pe o insulă pustie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Zece zile până la "Ultimul Trib", cel mai așteptat show al toamnei