Antena Meniu Search
x

Zi fericită pentru pugilistul Cristian Ciocan. Campionul european la categoria grea şi-a pus pirostriile după 10 ani de aşteptare

Vezi și

Cei doi sunt împreună de 10 ani şi cam era timpul, spune Cristian, să facă această mişcare. Mai ales că el şi Lăcrămioara au şi un băieţel, de aproape un an. Petrecerea s-a ţinut la un restaurant de lângă Galaţi.

Nimic nu se compară cu o nuntă, a spus Cristian, emoţionat, după slujba religioasă. Cel puţin, până acum, nu are termen de comparaţie cu altceva.

Cristian Ciocan, deţinător al centurii europene super grea la box, este numit de germani "Hammer". Ieri, sportivul de 29 de ani a făcut, în sfârşit, pasul cel mare.

El şi Lăcrămioara s-au căsătorit la una dintre bisericile din comuna Pechea din Galaţi.

Naşul este un bun prieten, şi el din lumea sportivă: fostul jucător de fotbal, Narcis Răducan, şi soţia.

Cristian şi Lăcrămioara au un băieţel de aproape un an, pe Filip, iar ieri a fost şi petrecerea lui de tăierea moţului. Naşul de botez al copilului este tot Narcis Răducan.

Pe Cristian Ciocan îl mai aşteaptă meciuri grele. Dar momentan, îşi doreşte o pauză, în care să se refacă şi să petreacă mai mult timp cu familia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Zi fericită pentru pugilistul Cristian Ciocan. Campionul european la categoria grea şi-a pus pirostriile după 10 ani de aşteptare