Antena Meniu Search
x

Zodiacul dragostei, 22 octombrie 2018. Berbecii simt că nu mai pot ascunde un secret

Horoscop dragoste 22 octombrie 2018. Relațiile reintră în normal, după o perioadă presărată cu conflicte.

Vezi și

Zodiac dragoste 22 octombrie 2018. Relațiile reintră în normal, după o perioadă presărată cu conflicte.

Berbecii simt că nu mai pot ascunde un secret, dar chiar şi aşa, trebuie musai să se abţină de la a dezvălui lucruri personale. Le-ar putea pune în pericol imaginea.

Nativii taur au toate şansele să primească pe seară o veste, de la persoana iubită sau de la un prieten apropiat, care nu le va cădea foarte bine, însă trebuie să îşi ţină comentariile pentru ei. 

Mare grijă în faţa cui vă destăinuiţi, dragi gemeni. Un apropiat pe care îl vedeţi demn de încredere s-ar putea să nu aibă cele mai bune intenţii în ceea ce vă priveşte.

Racii sunt azi cei mai buni sfătuitori ai zodiacului. Chiar şi pentru ei înşişi. Persoana iubită le-ar putea cere ajutorul într-o chestiune care priveşte direct relaţia lor.

Leii au trecut prin ceva furtuni în viaţa de cuplu în ultima vreme, însă de azi se pare că lucrurile intră pe un făgaş mai liniştit. 

Fecioarele încep ziua monoton, fără prea multa energie, însă o veste sau un cadou primit le va schimba complet starea de spirit.

O discuţie cam aprinsă cu partenerul le poate afecta relaţia balanţelor, chiar la început de săptămână. Sunt sfătuite să treaca totuşi cu vederea unele lucruri.

Scorpionii au astăzi numai bani în cap. Asta îi poate face superficiali şi să îşi neglijeze partenerul, care le-ar putea face reproşuri în cele din urmă. 

Săgetătorii au trecut prin ceva conflicte cu partenerul în ultimele zile şi se simt stingheri în continuare. Nu vor să înceapă o discuţie mai serioasă, dar asta ar fi singura soluţie la problemele sentimentale.

Nativii Capricorn nu ştiu unde să se mai împartă. Persoana iubită poate face pentru ei un gest de apreciere, care îi va bucura enorm.

Vărsătorii au o zi numai bună pentru a lega noi prietenii, sau pentru a reaprinde o flacară care s-a cam stins. Pentru unii nativi, astrele prevăd chiar o noua idilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Zodiacul dragostei, 22 octombrie 2018. Berbecii simt că nu mai pot ascunde un secret