Antena Meniu Search
x

Video Zoli Toth, primul album solo: "Este un sound inedit"

În era Youtube-ului, există şi artişti care duc mai departe povestea... vinilului. Zoli Toth tocmai a lansat primul său album solo în format fizic. Mai exact- CD şi Vinil- dacă vă era dor de scârţâitului fin al acului pe disc. 

de Redactia Observator

la 20.04.2021, 13:45

Vezi și

Apropo de asta, ştiaţi că în 2020 vânzările de vinil le-au depăşit pentru prima dată după mult timp pe cele ale CD-urilor? Semn că... am devenit nostalgici. Şi apropo de asta, piesele de pe noul album al lui Zoli se aleg în funcţie de... starea pe care ţi-o doreşti. 

Un album special

"Ăsta a fost marele pariu al acestui album, să încerc să combin suntele de sintetizator, sunetele electrice, produse de aparaturi electrice şi electrocasnice, cu sunetul organic şi natural al vibrafonului, a marimbei, a mai multor instrumente de percuţie şi sper că place ceea ce a ieşit pentru că într-adevăr este un sound inedit, chiar dacă în primele 5-10 secunde ţi se pare că ceva nu este la locului lui, dar după ce te obişnuieşti cred că intri într-o stare bună", a povestit Zoli pentru Observator 12. 

"În acest moment există un curent în Europa şi în lume în ceea ce priveşte muzica electronică, sunt mai mulţi artişti care sunt în această zonă", mai susţine artistul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Zoli Toth, primul album solo: "Este un sound inedit"