Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 februarie. Bani pentru plata grădiniţei sau creşei, de la angajatori

Observator de bine: Statul va oferi facilităţi angajatorilor, pentru ca aceştia să le ofere salariaţilor bani pentru plata grădiniţei sau creşei.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 11.02.2021, 16:24

Observator de bine, 10 februarie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 10 februarie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 10 februarie 2021

1) Un șofer de TIR a devenit erou în Germania după ce a reușit să oprească, în mers, mașina unei femei care leșinase la volan.

2) Andrei Marcovici, un artist sibian, oferă lecţii gratuite de muzică pentru medicii şi asistentele din spitale, drept mulţumire pentru lupta împotriva Covid-19.

3) Salariaţii pot primi de la angajatori bani pentru plata grădiniței sau creșei. Sumele, de până la 1.500 lei pe lună, vor putea fi deduse de către firme din impozitul pe profit

4) Europa relaxează treptat măsurile impuse pe fondul pandemiei. Austria a ieşit din carantină, iar în Italia, străzile au fost împânzite de oameni. 

5) Un șofer a supraviețuit în mod miraculos, după ce a căzut de la 21 de metri pe o autostradă din Statele Unite. Momentul a fost suprins de o cameră de supraveghere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 februarie. Bani pentru plata grădiniţei sau creşei, de la angajatori