Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 august 2021. Înghețată pentru animalele de la zoo; "Rachel" și "Ross", împreună și în viața reală

Observator de bine, 11 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 11.08.2021, 20:32

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 11 august 2021

1) Persoanele care se vaccinează împotriva covid vor primi vouchere în valoare de 100 de lei. Pe lângă aceşti bani, vor avea ocazia şi să participe la o loterie cu premii mult mai consistente.

2) O grădină zoologică din Galaţi le oferă animalelor îngheţată, pentru a le ajuta să facă faţă caniculei. Urşii sunt cei mai răsfăţaţi şi primesc zilnic o porţie mare cu iaurt şi fructe.

3) Autorităţile din Evia anunţă că incendiile care au devastat totul în cale sunt pe cale de a fi controlate. "Am văzut lumina soarelui pentru prima oară după multe zile", a mărturisit primarul unei localităţi de pe insula greacă.

4) "Rachel" şi "Ross" din celebrul serial american "Friends" ar forma un cuplu şi în viaţa reală, scrie presa americană. Zvonurile vin la trei luni după ce Jennifer Aniston şi David Schwimmer au recunoscut că în timpul filmărilor a existat o atracţie reciprocă.

5) România a trimis în Egipt peste 500.00 de doze de vaccin produs de AstraZeneca. Transportul a fost asigurat de ţara noastră, cu titlu gratuit, ca sprijin în combaterea pandemiei de coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 august 2021. Înghețată pentru animalele de la zoo; "Rachel" și "Ross", împreună și în viața reală