Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 11 februarie 2022. Românii au la dispoziţie o nouă staţiune montană în nordul ţării

Observator de bine, 11 februarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 11.02.2022, 18:01

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 11 februarie

1) Două românce au cucerit lumea modei de la Hollywood cu o idee de milioane. Vedete precum Jennifer Lopez, Heidi Klum sau Cardi B au ajuns să poarte marca lor de pantofi - o expresie a puterii feminine.

2) Finalul stării de alertă în România este aproape, după 2 ani de pandemie. Autorităţile se pregătesc să anunţe eliminarea tuturor restricţiilor, de la finalul lunii februarie.

3) O injecţie pe săptămână poate vindeca boala secolului: obezitatea. Medicamentul a fost deja aprobat în Statele Unite, după ce testele efectuate pe pacienţi au avut rezultate spectaculoase.

4) Românii au la dispoziţie o nouă staţiune montană în nordul ţării, care timp de 25 de ani a zăcut în paragină. Locul a fost modernizat graţie unei investiţii private de 2 milioane de euro, iar acum a fost reintrodus în circuitul turistic.

5) Revedere emoţionantă pentru o familie de americani care acum 6 ani şi-a pierdut pisica. Animalul de companie a fost găsit în statul Florida, la 2.500 de kilometri de locul în care a dispărut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 11 februarie 2022. Românii au la dispoziţie o nouă staţiune montană în nordul ţării