Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 aprilie 2021. România, locul patru în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de canotaj

Observator de bine, 12 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 12.04.2021, 10:45

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 12 aprilie 2021

1) România a obţinut două medalii de aur şi patru de argint la Campionatele Europene de canotaj, din Italia. Delegaţia tricoloră a încheiat clasamentul general pe locul patru.

2) Asociaţia Internaţională de Transport Aerian a lansat o hartă interactivă cu toate restricţiile de călătorie cauzate de Covid-19. Scopul aplicației IATA este să ajute turiștii să își aleagă mai informați vacanțele.

3) Premierul Florin Cîţu a anunţat că se deschid 171 de centre noi de vaccinare. Din 15 aprilie vom avea capacitatea să vaccinăm 100 de mii de persoane zilnic.

4) La Botoşani a fost inaugurată prima piaţă mobilă pentru produse tradiţionale. "Magazinul de rulote" poate fi mutat în diverse cartiere sau chiar alte localităţi din judeţ.

5) O nouă tranşă de vaccin Pfizer ajunge în România. Peste 500 de mii de doze vor fi distribuite în centrele de vaccinare din toată ţara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 aprilie 2021. România, locul patru în clasamentul pe medalii la Campionatele Europene de canotaj