Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 ianuarie 2022. România, pe locul 3 în topul celor mai bune ţări din lume în care să lucrezi

Observator de bine, 12 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 12.01.2022, 18:53

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 12 ianuarie

1) România a fost plasată de platforma Momondo pe locul 3 în topul celor mai bune ţări din lume în care să lucrezi. Singurele state care ne-au depăşit sunt Portugalia şi Spania.

2) Mii de rable ar urma să dispară de pe şosele după ce o iniţiativă locală a ajuns în atenţia Ministerului Mediului. La Sfântu Gheorghe, şoferii s-au înghesuit să renunţe la maşinile bune de casat pentru a primi 3.000 de lei de la Primărie.

3) Descoperire istorică în Spania, făcută de... un bursuc înfometat. Animalul a dat peste cea mai mare colecţie de monede romane descoperită vreodată, în timp ce săpa pentru mâncare.

4) Gest impresionant al unei patinatoare din Statele Unite, înaintea Jocurilor Olimpice de la Beijing. Sportiva i-a oferit prietenei sale locul în proba de 500 de metri, după ce aceasta a alunecat în timpul calificărilor şi s-a clasat în afara podiumului.

5) O nouă specie de pangolin, cea mai veche din Europa, a fost descoperită la noi în ţară. Cercetătorii americani spun că dovezile arată că ar fi trăit în aceste teritorii în urmă cu mai bine de două milioane de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 ianuarie 2022. România, pe locul 3 în topul celor mai bune ţări din lume în care să lucrezi