Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 12 iulie 2021. David Popovici, comparat la 16 ani cu Michael Phelps, după ce a luat 3 medalii de aur

Observator de bine, 12 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 12.07.2021 , 23:46

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 12 iulie 2021

1) Sportivul român David Popovici a reuşit să câştige trei medalii de aur la Campionatul European pentru juniori. Presa internaţională îl compară deja cu cel mai bun înotător din toate timpurile, americanul Michael Phelps.

Articolul continuă după reclamă

2) Papa Francisc a apărut pentru prima oară în public de la operaţia pe care a suferit-o la colon. Suveranul Pontif a oficial slujba săptămânală de la fereastra spitalului în care este internat.

3) Comuna Slimnic, din judeţul Sibiu, a primit premiul "Satul European de Tineret al anului". Titlul este oferit localităţilor care susțin tinerii în acțiunile pe care aceștia le întreprind.

4) Richard Branson a devenit primul turist în spaţiu, după ce misiunea navetei Unity a fost un succes. Racheta l-a dus pe miliardar la 86 de kilometri deasupra Pământului, după care a revenit la sol în siguranţă.

5) O pacientă cu tumoră cerebrală profundă a fost operată în premieră la Iaşi cu ajutorul robotului de chirurgie. Medicii spun că intervenţia a durat doar o oră şi a fost un succes.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 12 iulie 2021. David Popovici, comparat la 16 ani cu Michael Phelps, după ce a luat 3 medalii de aur