Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 13 ianuarie 2022. O primărie din Bacău scoate la licitaţie case pentru 250 de euro

Observator de bine, 13 ianuarie 2022, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 13.01.2022, 17:16

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 13 ianuarie

1) România este cu un pas mai aproape de intrarea în spaţiul Schengen. Franţa a anunţat că ţara noastră îndeplineşte toate condiţiile necesare şi că va susţine aderarea.

2) O primărie din Bacău scoate la licitaţie case pentru 250 de euro. Locuinţele au fost construite în anul 2005 şi sunt ideale pentru împătimiţii de drumeţii si trasee turistice.

3) Proiect ambiţios al unor antreprenori din Buzău, care vor să transforme brazii de Crăciun în apă tonică. Băutura va ajunge apoi în toate colţurile lumii, cu o etichetă pe care este menţionată provenienţa.

4) La numai 10 ani, o fetiţă din Australia e pe cale să devină milionară. Adolescenta a lansat două companii de jucării, care în scurt timp au înregistrat profituri uriaşe.

5) Un bebeluş de doar câteva zile a supravieţuit miraculos la temperaturi de -20 de grade, în Siberia. Nou-născutul a fost găsit la marginea unui drum de o familie care acum vrea să îl adopte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 13 ianuarie 2022. O primărie din Bacău scoate la licitaţie case pentru 250 de euro