Antena Meniu Search
x

Foto La 10 ani, o fetiţă din Australia e pe cale să devină milionară. Are deja două afaceri de succes: "Se poate pensiona"

Deşi este încă elevă, o fetiţă de 10 ani din Australia e pe cale să devină milionară. Cu ajutorul mamei sale, Pixie Curtis a fondat deja două companii de succes.

de Redactia Observator

la 12.01.2022, 18:24

Pentru Pixie Curtis, o fetiţă de 10 ani din Australia, viitorul pare promiţător, iar grija banilor - extrem de departe. Deşi este încă elevă, iar la vârsta ei majoritatea copiilor se ţin departe de responsabilităţi, aceasta a pus deja bazele a două companii de succes. Iar în acest ritm, până la 15 ani va deveni milionară, scrie Business Insider.

La 10 ani, fetiţa din Australia are două afaceri de succes

A dus pasiunea pentru jucării la un alt nivel şi, cu ajutorul mamei sale, Roxy Jacenko, fetiţa a lansat prima companie: Pixie's Fidgets. Jucăriile s-au vândut în primele 48 de ore, iar profitul nesperat a motivat-o să continue în lumea afacerilor. Aşa că a preluat o a doua afacere, cu accesorii de păr, fondată de mama sa pe când Pixie era doar un bebeluş. "La 15 ani se poate pensiona, dacă doreşte. Glumim în familie că eu voi munci până la 100 de ani, iar Pixie se va retrage la 15 - clar, vedem cine a fost mai isteaţă", a povestit Roxy Jacenko

Povestea a lui Pixie i-a adus popularitate şi pe reţelele de socializare, iar pe Instagram are deja peste 100.000 de urmăritori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » La 10 ani, o fetiţă din Australia e pe cale să devină milionară. Are deja două afaceri de succes: "Se poate pensiona"