Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 septembrie 2021. Simona Halep a spus "DA"; taximetrist, erou în Craiova

Observator de bine, 15 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 15.09.2021, 21:08

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 15 septembrie 2021

1) Simona Halep s-a căsătorit astăzi cu omul de afaceri Toni Iuruc. Înaintea evenimentului, sportiva a transmis că este cea mai frumoasă zi din viaţa ei.

2) Un taximetrist din Craiova i-a ajutat pe poliţişti să prindă un tânăr care furase 3.000 de euro de la un pelerin. Şoferul a alertat forţele de ordine după ce hoţul s-a urcat la el în maşină şi a început să se comporte suspect.

3) Bunica Emmei Răducanu a vorbit în exclusivitate pentru Observator despre succesul istoric obţinut de sportiva de origine română la US Open. Ea s-a declarat extrem de mândră şi a povestit că o aşteaptă la Bucureşti, pentru a o îmbrăţişa.

4) Cel mai complex şi spectaculos documentar realizat până acum despre natura ţării noastre va fi lansat la finalul lunii. Dan Dinu și Cosmin Dumitrache au lucrat la proiectul "România Sălbatică" mai bine de un deceniu.

5) Un tratament revoluţionar ar putea salva si prelungi milioane de vieţi în fiecare an. Cercetătorii au obţinut rezultate uimitoare cu medicament experimental împotriva celei mai agresive forme de cancer pulmonar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 septembrie 2021. Simona Halep a spus "DA"; taximetrist, erou în Craiova