Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 februarie 2021. Pensiile speciale, la mâna lui Klaus Iohannis; Studiu în premieră făcut în România

Observator de bine, 17 februarie 2021, prezentat de Francesca Simionescu:

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 17.02.2021, 21:29

Observator de bine, 17 februarie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 17 februarie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 17 februarie 2021

1) Parlamentul a dat vot favorabil pentru eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Proiectul va ajunge pe masa lui Klaus Iohannis pentru promulgare.

2) Un studiu realizat în premieră în România la Spitalul de Boli Infecțioase "Victor Babeș" din Timișoara arată că peste 60% dintre cei vaccinaţi au dezvoltat imunitate la Covid pentru cel puțin 8 luni.

3) Pandemia de Covid-19 i-a împrietenit pe români cu comerţul online. În 2020, s-a dublat numărul celor care au cumpărat ceva de pe Internet, potrivit Eurostat.

4) Jeff Bezos este din nou cel mai bogat om de pe planetă. Fondatorul Amazon l-a depăşit pe Elon Musk cu 1 miliard de dolari, după ce acţiunile Tesla au scăzut dramatic. 

5) Starurile Rose Leslie şi Kit Harington din Urzeala Tronurilor au devenit părinţii unui băieţel, primul al cuplului. Jon Snow şi Ygritte sunt căsătoriţi din 2018.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 februarie 2021. Pensiile speciale, la mâna lui Klaus Iohannis; Studiu în premieră făcut în România