Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 19 decembrie 2022. Imnul oficial al Cupei Mondiale din Qatar a fost compus de un român

Observator de bine, 19 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 19.12.2022, 14:57

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 19 decembrie 2022

1) Medalie de argint pentru David Popovici la Campionatul Mondial de la Melbourne. Sportivul român a fost devansat de un înotător din Coreea, care a reuşit un nou record al competiţiei. 

2) Un proiect istoric pentru Europa a fost pus la cale la Bucureşti. România, Ungaria, Georgia şi Azerbaijan au semnat acordul care transformă ţara noastră într-un hub energetic.

3) Imnul oficial al Cupei Mondiale din Qatar a fost compus de un român. Melodia are influenţe afro şi a fost produsă de Tudor Monroe, un braşovean de 24 de ani.

4) Garda de Coastă luptă cu noi ''arme'' împotriva celor care vor să ajungă ilegal în România. Forţele de ordine au primit 4 drone performante, care pot survola zone de câţiva kilometri şi surprind imagini chiar şi noaptea, cu ajutorul camerelor de termoviziune.

5) Papa Francisc a marcat împlinirea vârstei de 86 de ani răsplătind trei persoane implicate în acţiuni caritabile. Suveranul Pontif le-a acordat premiul "Maica Tereza", în semn de recunoaştere pentru faptele lor bune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 19 decembrie 2022. Imnul oficial al Cupei Mondiale din Qatar a fost compus de un român