Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 aprilie 2021. Piața autoturismelor ecologice din România a crescut în 2021; Recorduri pentru Cotnari

Observator de bine, 20 aprilie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 20.04.2021, 16:39

Francesca Simionescu prezintă Observator de bine
Francesca Simionescu îți oferă zilnic, de luni până vineri, o selecție de știri pozitive
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 20 aprilie 2021

1) Vânzările de mașini electrice și hibride au crescut în România cu 65%. Aproape 2.500 de autoturisme au fost comercializate în primele trei luni ale anului.

2) Un rezident străin stabilit în România a lăudat medicii şi organizarea campaniei de vaccinare din România. Jan-Erik Cardon s-a vaccinat într-un centru din comuna Periş.

3) Grecia a ridicat carantina obligatorie pentru locuitorii din Uniunea Europeană. Turiştii români trebuie să aibă ambele doze de vaccin făcute sau test PCR negativ.

4) Cotnari a intrat în Cartea Recordurilor. Producătorul de vinuri deține trei titluri mondiale: pentru cel mai premiat vin, cea mai premiată cramă și cea mai mare bătaie cu șampanie.

5) Space X a câștigat contractul pentru viitoarea misiune NASA. Compania lui Elon Musk va transporta prima femeie pe lună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 aprilie 2021. Piața autoturismelor ecologice din România a crescut în 2021; Recorduri pentru Cotnari