Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 20 decembrie 2022. Alexia a reuşit să-şi mişte degetele; O româncă i-a oferit lui Leo Messi medalia de campion mondial

Observator de bine, 20 decembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 20.12.2022, 15:47

Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 20 decembrie 2022

1) Medicii au făcut minuni în lanţ pentru Alexia, fetiţa care aproape şi-a pierdut braţele într-un accident petrecut la Paşcani. După operaţia de reconstrucţie care a durat 20 de ore, copila a reuşit să-şi mişte degetele.

2) O româncă i-a oferit lui Leo Messi trofeul de cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar. Adriana Paul lucrează ca stewardesă şi a fost invitată de organizatori la ceremonia de premiere, alături de jucătorii Argentinei.

3) Un şofer din Buzău a predat Poliţiei un portofel cu 2.000 de euro, pe care l-a găsit pe stradă. Bărbatul spune că a fost bucuros să afle că în scurt timp a fost identificat proprietarul de drept, care a venit să îl recupereze.

4) Cardul european pentru tineret va fi disponibil gratuit, chiar din primăvară. Cu ajutorul lui, românii până în 35 de ani vor avea reduceri la teatru, film şi transportul în comun.

5) Preşedintele Parlamentului European spune că România trebuie să între în Schengen în prima parte a anului 2023. Roberta Metsola s-a declarat convinsă că ţara noastră şi-a îndeplinit toate obligaţiile, iar un vot pozitiv ar putea veni în următoarele luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 20 decembrie 2022. Alexia a reuşit să-şi mişte degetele; O româncă i-a oferit lui Leo Messi medalia de campion mondial