Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 iulie 2022. Tânărul din Timiş care a returnat un porfotel plin cu bani şi şase carduri

Observator de bine, 22 iulie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 22.07.2022, 17:00

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 22 iulie

1) La 87 de ani, a mers să dea admiterea la Drept, la Universitatea din Bucureşti! Cel mai în vârstă candidat de anul acesta spune că a sperat toată viaţa să facă o facultate, iar acum vrea să îşi împlinească visul.

2) Un tânăr din Timiş a returnat un portofel plin cu bani şi şase carduri, pe care l-a găsit în mijlocul şoselei. Cu ajutorul Poliţiei, bunurile au ajuns în scurt timp la proprietar, care i-a mulţumit pentru fapta sa.

3) O universitate din Iaşi vine în ajutorul studenţilor şi îi plăteşte pe cei care fac practică vara. Pentru o lună de muncă, tinerii pot câştiga 3.000 de lei, iar CV-ul lor va fi mai "bogat".

4) Eveniment special la Grădina Botanică din Cluj-Napoca, spre fascinaţia turiştilor. Agava, planta de origini mexicane care se află aici, a înflorit pentru prima dată în ultimii 20 de ani.

5) Un simplu trecător din China a fost filmat în timp ce salvează în ultima clipă o fetiţă care căzuse de la etajul şase. Eroul a reuşit să o prindă pe micuţă cu mâinile goale, iar aceasta a suferit doar răni minore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 iulie 2022. Tânărul din Timiş care a returnat un porfotel plin cu bani şi şase carduri