Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 iunie 2021. Românii, pe lista verde a Spaniei; Lecție de umanitate a unui frizer

Observator de bine, 22 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 22.06.2021, 20:38

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 22 iunie 2021

1) Românii care merg în Spania cu avionul nu mai au nevoie de certificat de vaccinare sau test negativ. Autorităţile de la Madrid au revizuit condiţiile de intrare şi au plasat ţara noastră pe lista verde.

2) Un austriac a mers de la Viena la Reghin pe jos, pentru a strânge donaţii pentru câinii fără stăpân. La finalul călătoriei, bărbatul a adunat peste 40.000 de lei.

3) Un salvamar român este considerat "îngerul păzitor" al unei staţiuni din Italia. Tânărul a salvat de la înec un adolescent de 15 ani, după ce în urmă cu un an a reuşit să resusciteze un copil care se înecase în mare.

4) Un bărbat din Satu Mare, pasionat de frizerie, ne dă o lecţie de umanitate. "Înarmat" cu o foarfecă şi un pieptăne, merge în timpul liber la un azil pentru persoanele fără adăpost şi reuşeşte să le aducă zâmbetul pe buze.

5) Guvernul din Africa de Sud a lămurit misterul pietrelor preţioase găsite într-un sat, fapt care a declanşat o frenezie. Analizele au arătat că sunt cristale de cuarţ, nu diamante, aşa cum sperau localnicii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 iunie 2021. Românii, pe lista verde a Spaniei; Lecție de umanitate a unui frizer