Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 22 martie 2021. Produsele din plastic de unică folosință, interzise în UE din luna iulie

Observator de bine, 22 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 22.03.2021, 18:31

Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
Francesca Simionescu vă prezintă știrile zilei la Observator Update
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 22 martie 2021

1) Un preot din Iași a fost impresionat de povestea unei femei care nu și-a permis să meargă la medic. Dan Damaschin va construi o clinică în care astfel de mame să fie tratate gratuit.

2) Produsele din plastic de unică folosință vor fi interzise în Uniunea Europeană, din 3 iulie 2021. Acestea constituie 70 la sută din deșeurile marine.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

3) Fondatorul BioNTech vine cu vești bune pentru majoritatea țărilor europene. Partenerul Pfizer în lupta anti-Covid spune că virusul va fi sub control până la sfârșitul verii.

4) Ministrul Agriculturii a anunțat bani mai mulți pentru tinerii fermieri. În perioada de tranziție aceștia pot accesa fonduri de 100 de milioane de euro.

5) Un american s-a trezit din comă chiar în ziua în care trebuia să fie deconectat de la aparate. Bărbatul avea 58 de ani și era de șapte săptămâni în comă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 22 martie 2021. Produsele din plastic de unică folosință, interzise în UE din luna iulie