Antena Meniu Search
x

Video Un pacient s-a trezit din comă exact în ziua în care trebuia să fie deconectat de la aparate, în SUA

Un american s-a trezit din comă chiar în ziua în care trebuia să fie deconectat de la aparate. Bărbatul în vârstă de 58 de ani a stat timp de şapte săptămâni între viaţă şi moarte.

de Redactia Observator

la 21.03.2021, 10:26

Vezi și

S-a trezit când îi pregăteau înmormântarea

Medicii îi dădeau mai puțin de unu la sută șanse de supraviețuire. Iar familia îi planificase deja înmormântarea.

El a uimit pe toată lumea când a deschis ochii, chiar atunci când apropiaţii se pregăteau să-l vadă pentru ultima oară. Bărbatul ajunsese în comă în urma complicaţiilor cauzate de COVID. În prezent, americanul s-a recuperat aproape complet.

Un motociclist s-a trezit când se pregăteau de autopsie

Și în India, un motociclist crezut mort și-a revenit cu puțin timp înainte de efectuarea autopsiei. În urma unui accident, omul a fost transportat la spital, unde medicii l-au deconectat în cele din urmă de la aparate, declarând decesul. Îndurerată, familia a vrut să fie efectuată o autopsie, pentru a stabili cu exactitate cauza morții. Mare le-a fost mirarea legiștilor când au văzut că bărbatul de fapt se mișcă.

Tânărul de 27 de ani din Mahalingapur, din sudul statului Karnataka, a fost dus la un spital privat într-o stare critică. Medicii de acolo l-au declarat mort și l-au deconectat de la ventilatorul care îl ajuta să respire, înainte ca familia să-l ducă la un spital de stat din apropiere, pentru un examen post-mortem, luni

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Un pacient s-a trezit din comă exact în ziua în care trebuia să fie deconectat de la aparate, în SUA