Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 23 decembrie 2020. Sute de români blocaţi în UK au acum şansa de a ajunge acasă de Crăciun

Observator de bine: sute de români blocaţi în Dover au acum şansa de a ajunge acasă de Crăciun; elevii din Craiova au creat o asistentă-robot, pentru a ajuta spitalele-covid.

de Redactia Observator

la 23.12.2020, 18:13

Vezi și

Observator de bine, ştirile zilei de 23 decembrie 2020

1) Moş Crăciun a venit pe două roţi pentru micuţii de la o casă de copii din Dămăroaia. Motocicliştii de la Ride&Ride au mers să le împartă daruri.

2) Franța a decis să deschidă granița cu Marea Britanie. Sute de români blocaţi în Dover au acum şansa de a ajunge acasă de Crăciun.

3) Elevii din Craiova au creat o asistentă-robot, pentru a ajuta spitalele-covid. Imun la coronavirus, robotul poate efectua procedurile mai riscante.

4) Moş Crăciun a mers în vizită la secţia covid de la Instititul Marius Nasta. Pentru câteva minute, pe chipurile bolnavilor au apărut zâmbete.

5) Un pui de ren este principala atracţie într-o rezervaţie din Buzău. Naşterea sa în România, în captivitate, considerată "o minune".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 23 decembrie 2020. Sute de români blocaţi în UK au acum şansa de a ajunge acasă de Crăciun