Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 ianuarie 2022. Un american şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva căţelul, atacat de urs

Observator de bine, 24 ianuarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 24.01.2022, 17:33

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 24 ianuarie

1) Șeful Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii din Europa estimează că varianta Omicron ar putea marca finalul pandemiei. Declaraţiile sunt confirmate şi de celebrul epidemiolog Anthony Fauci, care a spus că datele sunt într-adevăr încurajatoare.

2) Un vis până acum de neatins a devenit realitate pentru zeci de persoane cu dizabilităţi. Experţii de pe pârtia de la Vatra Dornei le-au oferit primele lecţii de schi şi echipamente special create pentru nevoile lor.

3) Preotul unei localităţi din Suceava i-a ajutat pe salvatori să stingă un incendiu de proporţii care a cuprins mai multe clădiri. Părintele şi-a vândut anul trecut tractorul pentru a-şi cumpăra o maşină de pompieri, cu care face voluntariat.

4) Un american şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva căţelul, care fusese atacat de un urs. Bărbatul a reuşit să pună animalul pe fugă, reuşind să scape doar cu câteva zgârieturi.

5) Imagini spectaculoase în timpul primei călătorii a iahtului de lux "Galactica", de 80 de metri lungime. Ambarcaţiunea de lux a trecut la doar 12 centimetri sub un pod, pe un canal din Olanda.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 ianuarie 2022. Un american şi-a riscat viaţa pentru a-şi salva căţelul, atacat de urs