Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare; Naționala Franței vine la București

Observator de bine, 24 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 25.06.2021, 00:17

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 24 iunie 2021

1) Au fost aprobate noi măsuri de relaxare, care vor intra în vigoare de la 1 iulie. Restaurantele vor putea închide mai târziu, la ora 2 dimineaţa, iar la nunţi şi botezuri vor putea participa 300 de persoane.

2) Fostul preşedinte al Consiliului European a fost decorat de Klaus Iohannis. Donald Tusk a primit Ordinul Steaua României, fiind numit de preşedinte "un vechi prieten" al ţării noastre.

3) Cea mai valoroasă naţională de fotbal din lume vine la Bucureşti, pentru a juca în optimile de finală ale EURO 2020. Persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală îşi pot cumpăra bilete pentru meciul Franţa - Elveţia, la preţuri începând de la 20 de euro.

4) 255 de români se luptă pentru un post de astronaut la Agenţia Spaţială Europeană. Salariile oferite pot ajunge chiar şi la 10.000 de euro pe lună.

5) Are 80 de primăveri, dar este mai activ decât mulţi dintre noi: face zilnic exerciţii pe bicicletă şi conduce o pizzerie. Pe observatornews.ro puteţi afla povestea lui Ştefan Boşingeanu, un om cu o poveste de viaţă uimitoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 24 iunie 2021. Noi măsuri de relaxare; Naționala Franței vine la București