Antena Meniu Search
x

Video Un nou set de măsuri de relaxare intră în vigoare de la 1 iulie. Schimbări importante în cazul cluburilor şi a evenimentelor private

Avem undă verde la petreceri pentru încă două ore. Şi nunţile vor putea avea mai mulţi invitaţi. De la 1 iulie începem o nouă etapă a relaxărilor.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 24.06.2021, 20:20

Vezi și

Restauratele, cafenele, barurile şi clubrile vor putea să funcţioneze până la ora două dimineaţa. La fel ca şi nunţile sau evenimentele private. Sunt mai multe schimbări în privinţa evenimentelor private. Ele vor putea fi organizate cu 100 de persoane la interior şi 150 la exterior, dacă nu se va ţine cont de vaccinare. Dacă, în schimb, participanţii fac dovada vaccinării sau a testării, evenimentele vor putea fi organizate la interior cu 300 de persoane şi fără limită în spaţiile deschise.

În ceea ce priveşte concertele şi spectacolele, vor putea participa 2.500 de persoane dacă prezintă certificatul de vaccinare. Iar numărul va putea creşte dacă se va asigura o suprafaţă un metru pătrat pentru fiecare persoană, dacă toţi sunt vaccinaţi şi vor purta masca de protecţie.

Pe litoral, hotelurile vor putea să funcţioneze la capacitate maximă. Iar într-un birou, dacă sunt 10 persoane vaccinate, vor putea să stea fără mască.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Un nou set de măsuri de relaxare intră în vigoare de la 1 iulie. Schimbări importante în cazul cluburilor şi a evenimentelor private