Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 26 iulie 2021. Prima victorie a boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice

Observator de bine, 26 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 27.07.2021, 00:19

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 26 iulie 2021

1) Maria Claudia Nechita a obţinut prima victorie a boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice. Sportiva s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o la puncte, scor 5-0, pe reprezentanta Somaliei.

2) Doi poliţişti din Bucureşti au ajutat o gravidă să ajungă de urgenţă la maternitate. Misiunea a avut un final fericit, iar tânăra a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos.

3) Simona Halep şi Toni Iuruc au organizat o petrecere tradiţională de sărbătorire a logodnei. Cei doi formează un cuplu din 2019, iar la finalul acestui an urmează să se căsătorească.

4) La doar 13 ani, o sportivă din Japonia a obţinut aurul olimpic la competiţia de skateboarding. Fetiţa este a doua cea mai tânără medaliată din istorie, dupa înotătoarea americancă Marjorie Gestring.

5) Festival inedit organizat în acest weekend în judeţul Harghita. Turiştii au putut admira cea mai mare pălărie din lume, care are doi metri şi cântăreşte două kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 26 iulie 2021. Prima victorie a boxului feminin românesc la Jocurile Olimpice