Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 28 septembrie 2021. Premieră în medicina veterinară din ţara noastră

Observator de bine, 28 septembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 28.09.2021, 21:03

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 28 septembrie 2021

1) Studiile arată că doza trei de vaccin anti-Covid restabileşte eficienţa la 97% faţă de formele grave. În România, a treia etapa de imunizare împotriva coronavirusului a început astăzi.

2) Un arădean s-a trezit cu un uliu de vânătoare în curtea sa, estimat la 20.000 de euro. Bărbatul a dat de urma proprietarului, care este din Slovacia, şi i-a transmis că îi va înapoia pasărea.

3) Premieră în medicina veterinară din ţara noastră. Specialiştii au operat cu succes o pisică de 7 luni, care avea o anomalie rară a inimii.

4) Statuile tuturor actorilor care l-au jucat pe James Bond au fost expuse la Muzeul figurilor de ceară, Madame Tussauds. Gestul a fost făcut pentru a marca premiera ultimului film din serie, "No Time To Die".

5) Premieră în politica din Germania, după alegerile care au avut loc duminică. Două femei transgender au devenit primele din istorie care vor ocupa un loc în Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 28 septembrie 2021. Premieră în medicina veterinară din ţara noastră