Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 3 martie 2021. Uniunea Europeană, sprijin pentru reforma din România și pentru consumatorii de electrocasnice

Observator de bine, 3 martie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 03.03.2021, 17:21

Observator de bine, 3 martie, cu Francesca Simionescu
Observator de bine, 3 martie, cu Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 3 martie 2021

1) Comisia Europeană a aprobat 13 proiecte care vor sprijini elaborarea şi punerea în aplicare a reformelor din România, menite să stimuleze creşterea economică.

2) Un top realizat de Universitatea Yale plasează România pe locul 32 din 180 în clasamentul ţărilor cu cele mai verzi economii din lume.

3) O echipă condusă de un paleontolog din Ungaria a redescoperit un sit unic al dinozaurilor în Transilvania. Prima cartografiere datează dinaintea Primului Război Mondial.

4) Trei echipe din World Tour - Bora, Astana şi Team Qhubeka Assos - şi-au anunţat participarea la ediţia 2021 a Turului Ciclist al Sibiului.

5) Companiile care vând bunuri electronice precum frigidere, maşini de spălat sau televizoare în Uniunea Europeană vor fi obligate să asigure reparaţia acestora până la 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 3 martie 2021. Uniunea Europeană, sprijin pentru reforma din România și pentru consumatorii de electrocasnice