Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 iulie 2021. Halep revine pe terenul de tenis; Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino

Observator de bine, 30 iulie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 31.07.2021, 00:11

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 30 iulie 2021

1) Simona Halep s-a recuperat complet după accidentarea la gleznă şi va reveni mai repede decât era anticipat pe terenul de tenis. Sportiva noastră va participa la turneul de la Montreal, pe care l-a câştigat acum trei ani.

2) Studenţii din Iaşi sunt "premiaţi" cu o lună gratis la cămin, dacă fac dovada vaccinării. Universitatea vrea să convingă astfel cât mai mulţi tineri să se imunizeze împotriva covid.

3) Celebrul dansator ucrainean Sergei Polunin a făcut spectacol la festivalul internaţional de film Transivalnia. 2.000 de spectatori au venit special pentru a-l vedea, iar la final l-au aplaudat minute în şir.

4) Trailerul mult-aşteptatei pelicule House of Gucci a fost lansat. În primele imagini apare şi românca Mădălina Ghenea, la braţul celebrului actor Al Pacino.

5) O tabără gratuită, destinată pasionaţilor de muzică electronică, este organizată în acest an la Mureş. Tinerii care vor să-şi facă o carieră în domeniu au ocazia de a-i cunoaşte pe artiştii din industrie şi de a învăţa secretele meseriei de la ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 iulie 2021. Halep revine pe terenul de tenis; Mădălina Ghenea, alături de Al Pacino