Antena Meniu Search
x

Video Tabără gratuită destinată pasionaţilor de muzică electronică, în Mureş: "Foarte fain; te regăseşti tu pe tine"

O tabără inedită are loc anul acesta la Mureş şi se adresează tinerilor pasionaţi de muzică electronică. Este gratuită şi îmbină beneficiile pe plan profesional cu cele pe plan personal. Asta deoarece este şi o tabără de dezvoltare emoţională prin muzică. Cei care visează la o carieră în domeniu au aici şansa de a învăţa, dar şi de a cunoaşte oameni din industrie, din România şi de peste hotare.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 16:37

Vezi și
  • Tabără gratuită destinată pasionaţilor de muzică electronică, în Mureş: "Foarte fain"

100 de tineri din toată ţara, dar şi din Spania, Moldova sau Ucraina îşi deschid sufletul şi se lasă uniţi de o pasiune comună: muzica electronică. Este prima tabără gratuită pentru dezvoltare emoţională şi profesională în muzică electronică din Europa, având loc la Sălard, Lunca Bradului.

Alexandru Gherman, cofondator asociaţie Open Academy: Punem foarte mult accent pe iubire, pe relaţia cu familia, cu părinţii, astfel încât să nu se mai reflecte dificultăţile din familie în viaţa de zi cu zi. Iar artiştii, folosind aceste tehnici de stabilitate şi dezvoltare emoţională, dacă le îmbină cu muzica electronică, pot da dovadă pe parcursul vieţii de o carieră foarte sănătoasă cu o validare foarte sănătoasă. 

Tabăra se adresează atât artiştilor cu experienţă, cât şi tinerilor la început de drum care vor să intre în indusria muzicală. Este o şansă în plus pentru cei care nu au posibilităţi financiare. Ei au astfel oportunitatea de a beneficia de aparatură specializată de dj.

Ionuț Cucu , profesor şi DJ: Un moment foarte fain am făcut aici în dreapta mea un mare cerc cu 10 pupitre de dj unde i-am pus pe toţi participanţii care au venit la acest eveniment să pună mâna fizic pe echipamente, să se joace puțin cu ele, unii dintre ei să exerseze skill-urile.

Pe acelaşi subiect

Tinerii învaţă aici de la teorie muzicală, teoria mixing-ului şi producţie muzicală, până la practica adevărată de DJ. În plus, pot urca pentru prima dată pe o scenă în faţa publicului şi cunosc artişti experimentaţi din domeniu.

Tânără: Comunităţile de DJ sunt destul de împrăştiate aşa şi acum am reuşit să cunosc oameni din toate colţurile ţării.

Tânăr: Eu de mic visam să fiu producător şi sunt pasionat de muzică electronică.

Tânăr: Pe plan profesional, aduci foarte mulţi oameni împreună, creezi o comunitate. Pe partea de dezvoltare emoţională te regăseşti tu pe tine, te redeschizi mai mult faţă de oameni. Sunt lucruri care în ultima vreme te ajută.

Tabăra este la prima ediţie şi se încheie vineri. Pe viitor, organizatorii speră ca fenomenul să ia amploare şi să poată găzdui mai mulţi artişti şi tineri pasionaţi de muzică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tabără gratuită destinată pasionaţilor de muzică electronică, în Mureş: "Foarte fain; te regăseşti tu pe tine"