Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 30 iunie 2021. Facebook vine în sprijinul Poliţiei Române: va mediatiza cazurile copiilor dispăruţi

Observator de bine, 30 iunie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 30.06.2021, 23:28

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Observator de bine, știrile zilei de 30 iunie 2021

1) 120 de elevi au reuşit să obţină media 10 la Evaluarea Naţională în acest an. De asemenea, numărul celor care au promovat examenul e în uşoară creştere faţă de anul trecut.

2) Facebook lansează şi în România instrumentul "Alertă Răpire Copil". Compania americană vine astfel în sprijinul Poliţiei Române şi va mediatiza cazurile copiilor dispăruţi.

3) Senatorii au adoptat proiectul de lege care duce la subţierea dosarului cu şină. Insituţiile publice nu vor mai avea dreptul să solicite persoanelor fizice şi juridice copii după avize sau alte documente emise de instituţii publice.

4) O mască de protecţie creată de cercetătorii de la Harvard poate detecta Covid-19 în doar 90 de minute. Stratul intern al măştii include un senzor biologic care analizează respiraţia persoanei şi semnalează eventuala prezenţă a virusului.

5) Un câine poliţist a devenit erou după ce a dat de urma unei minore dispărute de o lună. Tatăl o răpise pe fetiţa de 6 ani şi o ţinea în condiţii insalubre, într-un depozit murdar şi abandonat din SUA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 30 iunie 2021. Facebook vine în sprijinul Poliţiei Române: va mediatiza cazurile copiilor dispăruţi