Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 6 octombrie 2021. Emma Răducanu, mesaj în limba română pentru fani

Observator de bine, 6 octombrie 2021, prezentat de Mihaela Donosa.

de Mihaela Donosa

la 06.10.2021, 21:22

Mihaela Donosa
Mihaela Donosa

Observator de bine, știrile zilei de 6 octombrie 2021

1) Emma Răducanu a transmis pe reţelele de socializare un mesaj în limba română pentru fani. Campioana de la US Open va veni la finalul lunii la noi în ţară, pentru turneul de tenis de la Cluj.

2) Benjamin List şi David MacMillan sunt laureaţii Premiului Nobel pentru Chimie pe 2021. Cei doi oameni de ştiinţă au fost recompensaţi pentru cercetările făcute în domeniul farmaceutic.

3) Un meşter popular din Alba reuşeşte să ducă mai departe o tradiţie veche de sute de ani. Elevii au ocazia să înveţe de la el arta ţesutului la război şi să îşi facă propriile haine.

4) Succesul campaniei "schimbă PET-ul cu biletul" din Constanţa insipiră şi alte oraşe din România. În Braşov, persoanele care reciclează 10 sticle vor putea călători gratuit cu transportul în comun.

5) HBO a prezentat primele imagini din cel mai așteptat serial al anului viitor. Trailer-ul "House of Dragons" a reuşit să adune 7 milioane de vizualizări într-o singură zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 6 octombrie 2021. Emma Răducanu, mesaj în limba română pentru fani