Meniu
Search
x

Video Observator de bine, 7 septembrie 2022. Gest impresionant al unui craiovean în vârstă de 45 de ani

Observator de bine, 7 septembrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

De Oana Ormenişan la 07.09.2022, 17:45

Observator de bine, știrile zilei de 7 septembrie

1) Gest impresionant al unui craiovean în vârstă de 45 de ani, care a găsit 17.000 de lei în parcarea unui supermarket. Bărbatul a dus banii direct la poliţie, iar aceştia au fost restituiţi proprietarului.

2) Explozia preţurilor la carburanţi a adus şi un lucru bun pentru agricultorii români. Supermarket-urile au început să "vâneze" producătorii locali şi să renunţe la cei străini, pentru a mai reduce costurile cu transportul.

3) Mădălina Ghenea a fost premiată de o revistă la ediţia din acest an a Festivalului de Film de la Veneţia. Românca a mărturisit că a fost atât de emoţionată, încât a scăpat trofeul chiar pe scenă.

4) Elevii unei școli generale din Braşov învaţă la ore ajutaţi de realitatea virtuală. Instituţia de învăţământ a cumpărat echipamente de ultimă generaţie, cu ajutorul cărora lecţiile sunt predate într-un mod cu adevărat memorabil.

5) O familie din Marea Britanie şi-a dedicat ultimele luni pentru a-i ajuta pe ucrainenii care fug de război. Cei doi, mamă şi fiu, au salvat până acum 35 de refugiaţi şi i-au ajutat să îşi refacă viaţa în Anglia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 7 septembrie 2022. Gest impresionant al unui craiovean în vârstă de 45 de ani