Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 8 iulie 2021. Parlamentul European vrea intrarea României în Schengen

Observator de bine, 8 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 08.07.2021, 22:12

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 8 iulie 2021

1) Medicul infecţionist Adrian Marinescu a declarat că vaccinurile anti-covid existente sunt eficiente împotriva variantei Delta. Expertul în sănătate a adăugat că imunizarea ne va ajuta astfel să evităm un val 4 al pandemiei, în toamnă.

2) Parlamentul European a cerut integrarea deplină a României în spaţiul Schengen. Solicitarea vine după ce a fost recunoscut faptul că ţara noastră îndeplineşte toate cerinţele de admitere.

3) De mai bine de 6 decenii, o artistă din Bucureşti uimeşte lumea cu creaţiile pe care le face din ipsos. Una dintre operele de artă ale Mariei Rădulescu a ajuns şi la Neil Armstrong, care i-a trimis după o scrisoare de mulţumire.

4) Premierul luxemburghez Xavier Bettel s-a vindecat de coronavirus şi a fost externat din spital. În urmă cu câteva zile, oficialul avea probleme mari de sănătate, iar medicii anunţau că este în stare gravă.

5) Mihaela Buzărnescu este la un pas de marea finală a turnelui de la Bastad. Dacă va câştiga trofeul, tenismena va reveni în top 100 al celor mai bune jucătoare din lume, după o pauză de 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 8 iulie 2021. Parlamentul European vrea intrarea României în Schengen