Antena Meniu Search
x

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Bastad

Mihaela Buzărnescu a reuşit, joi, să se califice în semifinalele turneului feminin de tenis de la Bastad, competiţie dotată cu premii în valoare de 115.000 de dolari.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 08.07.2021, 14:57

Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Bastad
Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Bastad - Profimedia
  • Turneul de tenis de la Bastad este dotat cu premii în valoare de 115.000 de dolari.

Mihaela Buzărnescu, locul 160 mondial, s-a impus în sferturile de finală împotriva jucătoarei Anna Bondar, din Ungaria, ocupanta locului 241 mondial. Sportiva noastră s-a impus clar, scor 6-2, 6-4, la capătul unui meci care a durat circa o oră şi 20 de minute.

Mihaela Buzărnescu a început meciul cu un break şi a controlat destul de clar disputa, cu excepţia unei mici perioade la mijlocul setului al doilea, când Anna Bondar a revenit de la 0-2 la 3-2, punând ceva presiune pe sportiva noastră.

Victoria obţinută joi la Bastad îi asigură Mihaelei Buzărnescu un cec în valoare de 6.000 de dolari, dar şi 57 de puncte WTA care ar putea să o ajute să se apropie de topul celor mai bune 100 de jucătoare ale lumii.

Mihaela Buzărnescu, meci tare în semifinalele de la Bastad

Mihaela Buzărnescu a obţinut a treia victorie consecutivă cu 2-0 la seturi la Bastad, iar în semifinale are urma să dea piept cu învingătoarea dintre Nuria Parrizas-Diaz, din Spania, locul 148 mondial, şi Claire Liu, din Statele Unite ale Americii, locul 120 mondial şi a patra favorită a competiţiei.

Mihaela Buzărnescu şi Nuria Parrizas-Diaz nu s-au mai întâlnit până acum. În schimb, Mihaela Buzărnescu şi Claire Liu s-au mai întâlnit o dată, la Dubai, anul acesta, într-o partidă care a contat, de fapt, pentru calificările de la Australian Open. Românca s-a impus atunci, după un meci de mare luptă, scor 7-6, 2-6, 6-4.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Sport » Mihaela Buzărnescu s-a calificat în semifinalele turneului de tenis de la Bastad