Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 9 februarie 2022. Galaţi a fost inclus în top 10 oraşe din Europa în care se mănâncă cel mai bine

Observator de bine, 9 februarie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 09.02.2022 , 17:18

Ioana Scărlătescu Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 9 februarie

1) Un căţel care a căzut în râul Siret a fost salvat la limită din apele îngheţate. După ce l-au adus la mal, pompierii au avut grija să îl încălzească şi să îi dea de mâncare, pentru a-şi reven rapid.

Articolul continuă după reclamă

2) Trei pacienţi paralizaţi de la brâu în jos pot merge din nou, graţie unei tehnologii revoluţionare. Medicii le-au redat mobilitatea după ce le-au implantat un electrod la nivelul coloanei vertebrale.

3) O casă răsturnată este noua atracţie turistică de pe Valea Avrigului, din judeţul Sibiu. Constructorul a venit cu ideea după ce a vizitat una asemănătoare în Germania şi a plătit pentru ea 300.000 de euro.

4) Lansat acum două decenii de trupa O-Zone, hit-ul "Dragostea din Tei" continuă să aibă ecou imens în lumea muzicală. O trupă din Germania a lansat un cover al melodiei pe ritmuri de rock, care se bucură de mare succes.

5) Galaţi a fost inclus în top 10 oraşe din Europa în care se mănâncă cel mai bine. Britanicii l-au plasat pe locul 6, înaintea Sevillei şi Palmei de Mallorca din Spania.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 9 februarie 2022. Galaţi a fost inclus în top 10 oraşe din Europa în care se mănâncă cel mai bine