Antena Meniu Search
x

Video Observator Trending. Cum arată sacul de gunoi "Balenciaga" de 1.800 de dolari

Observator Trending, prezentat de Antonia Roşu.

de Antonia Roşu

la 12.08.2022, 20:25

Vezi și

Observator Trending, ştirile săptămânii

1) Despărţirea anului la Hollywood a avut loc în urmă cu câteva zile, spre fericirea lui Kanye West. Cei 13 ani, diferenţa de vârstă dintre Kim Kardashian şi Pete Davidson, se pare că ar fi fost cu ghinion. Aceştia au decis să pună capăt relaţiel, care ajunsese la termenul de nouă luni. De data aceasta Kim a fost cea care nu mai putea ţine pasul cu Pete şi programul lui încărcat... Si cum rãul altuia este bucuria lui Kanye West, rapperului i-au trebuit doar câteva ore de la aflarea veştii pentru a anunţa pe contul de Instagram moartea comediantului. Din toată această dramă, ar putea ieşi totuşi un lucru bun pentru Pete Davidson: Kanye ar putea înceta să îl mai batjocorească pe Instagram, sau pe un nou album muzical, sau la televizor, aşa cum a tot făcut de când este împreună cu fosta lui soţie.

2) Cea mai scumpă greşeală pe care o poţi face acum ar fi să confunzi sacul de gunoi cu noua geantă marca Balenciaga. Desi arată identic, doar unul dintre cel doi saci costă 1.800 de dolari. Ca orice altă plasă respectabilă în care arunci resturile, geanta de lux vine în patru culori. Întrebarea este cât mai durează pânã apar primele fake-uri?! 

3) Oare cât de rău poate fi un film de 100 de milioane de dolari încât să-l anulezi chiar înainte de lansare? Asta a păţit Batgirl, una dintre dintre cele mai aşteptate producţii ale anului. Deşi trebuia să ajungă în cinematografe la începutul toamnei, se pare că rezultatul final a fost atât de îngrozitor, incât compania a decis că partenera lui Batman să rămână în peşteră şi să nu mai vadă lumina zilei niciodată.

4) Dacă te gândesti vreodată să îţi razi sprâncenele şi tot părul din cap, ar fi păcat sã nu şi postezi. Cel puţin asta ar fi un sfat pe care ţi l-ar putea da Doja Cat. Cantăreaţa de 26 de ani şi-a şocat fanii după ce şi-a schimbat radical look-ul, live pe Instagram. Gestul i-a împărţit pe fani în două tabere - cei care o numesc curajoasă şi cei care îi pun sănătatea mintală la indoială. 

5) Cea mai mare dorinţă a lui Hamilton nu mai este aceea de a-l depăşi pe Schumacher la numărul de titluri, ci de a juca alături de Tom Cruise într-un film. Pilotul de Formula 1 a mărturisit recent cât de disperat a fost să apară în Top Gun. "Dau cu mătura, spăl pe jos prin platou, orice", a încercat Hamilton să îl induplece pe Tom Cruise pentru un rol. Din cauza programului însă, britanicul nu a mai putut face oprire la boxe la Hollywood şi a rămas doar pilot de Formula 1, nu şi de F-18. 

6) Înainte de a muri, Olivia Newton-John a dezvăluit pactul pe care l-a făcut cu Dumnezeu. În '86, când era însărcinată cu fetiţa ei, actriţa din Grease a promis divinităţii că se va ruga seară de seară pentru tot restul vieţii, doar ca să nu piardă copilul. Fiica ei s-a născut sănătoasă, sub numele de Chloe, şi a fost alături de ea pe parcursul ultimilor 30 de ani în care s-a luptat cu cancerul. Actriţa s-a stins din viaţă luni, 8 august, înconjurată de familie şi prieteni. 

7) Ashton Kutcher a fost la un pas de moarte. În 2020, actorul a fost diagnosticat cu o boală autoimună extrem de rară, care l-a lăsat fără vedere, auz şi imobilizat la pat. Recuperarea a durat un an, iar Ashton a mărturisit că este extrem de norocos că mai e în viaţă. 

8) Aşa cum ne-am fi aşteptat, familia regală a Marii Britanii nu călătoreşte oricum. Se pare că aeroportul Heathrow din Londra se dă peste cap, ori de câte ori Kate şi William se pregătesc să îşi ia zborul. Cuplul regal beneficiază de un serviciu secret oferit de către aeroport, care include printre altele un majordom personal, caviar şi şampanie nelimitată. Întregul pachet o costă pe Familia Regală 3.300 de lire la fiecare vizită în aeroport.

9) Cel mai mare nume din lumea tenisului a anunţat că se retrage. După 23 de titluri de Mare Şlem, Serena Williams este pregătită pentru cel mai greu pas din întreaga ei viaţă. Însă înainte de a pune racheta în cui, americanca va da o luptă istorică pe terenurile de la US Open. Serena va încerca să se retragă în glorie, cu o ultimă victorie chiar la ea acasă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Observator Trending » Observator Trending. Cum arată sacul de gunoi "Balenciaga" de 1.800 de dolari