Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator Trending. Vedeta care i-a convins pe politicieni să îi repare drumul, ca să nu îşi mai strice Ferrari-ul

Observator Trending, prezentat de Antonia Roşu.

de Antonia Roşu

la 19.08.2022 , 19:59

Observator Trending, ştirile săptămânii

1) Se anunţă un pas important pentru omenire, deoarece Rod Stewart îşi va putea scoate, în sfârşit, Ferrari-ul din curte fără a se opri în prima groapă. Cântăreţul este probabil primul om care a reuşit să-i convingă pe politicieni să-i repare drumul din apropierea casei. Pentru asta, a avut nevoie de o maşină luxoasă, o cameră de filmat şi o lopată. Autorităţile s-au lăsat înduplecate abia după ce l-au văzut cum toarnă pietriş îmbrăcat într-o vestă reflectorizantă, la vârsta de 77 de ani. Dacă maşini de lux şi veste reflectorizante avem, oare de ce... sau de cine mai avem nevoie în România pentru a scăpa de gropi?!

2) Celebrului Casino Caesar's Palace i s-a terminat norocul. Pentru a doua oară în ultimele două săptămâni, clădirea a fost inundată în urma ploilor torenţiale care au lovit Las Vegas. Pariorii au filmat cum curg "râuri" din tavan pe mesele de joc, spre disperarea angajaţilor, care nu mai ştiau cu ce să le acopere. Nu se ştie dacă apa a spălat păcatele celor care au pierdut adevărate averi acolo, însă cert este că şansele pentru o asemenea întâmplare erau mai mici decât să nimereşti jackpot-ul la aparatele inundate.

Vezi și

3) După geanta de tip "sac de gunoi" care costă 1.800 de dolari, Balenciaga loveşte din nou. Casa de modă a lansat şireturile care pot fi folosite pe post de cercei. Din fericire, de data aceasta preţul nu mai este format din cel puţin patru cifre: şireturile costă "numai" 261 de dolari. Astfel, împătimiţilor fani Balenciaga le va fi mai uşor să îi asorteze cu prosopul de 3.100 de dolari, sau cu adidaşii făcuţi franjuri, de 1.800 de dolari. 

4) În filme este cea mai rapidă fiinţă din lume, însă în viata reală nu a reuşit să fugă de poliţie. Ezra Miller, actorul care îl joacă pe Flash în Universul DC, a fost pus sub acuzare după ce a spart o casă şi a furat câteva sticle de alcool. Acesta şi-a cerut scuze pentru fapta sa şi a dat vina pe "problemele psihice complexe" de care ar suferi şi pentru care a promis că va căuta tratament urgent. Pe lângă cariera cinematografică, Ezra Miller este faimos şi pentru că nu consideră că aparţine vreunui gen şi cere tuturor să i se adreseze cu pronumele "ei", şi nu "el". 

5) La 95 de ani, Gina Lolobrigida nu are parte de odihnă... încă. "Am obosit să îi vad pe politicieni cum se ceartă intre ei şi nu fac nimic pentru oameni", a explicat actriţa. Gina va candida pentru un loc în Senatul Italiei, alături de colegi ai unui partid în vogă în anii 50, când era starletă la Hollywood, şi anume Partidul Comunist. Dacaă totul merge ca pe roate, Gina l-ar putea avea coleg pe Berlusconi, care la 86 de ani, are şi el numai planuri măreţe.

6) Pentru fostul soţ al lui Britney Spears, jurământul "până când moartea ne va despărţi este literă de lege". Singura lege în care crede. Deşi nu a primit invitaţie la nunta cântăreţei cu Sam Ashgari din iunie, asta nu l-a împiedicat pe Jason Alexander să se furişeze la eveniment. Mai mult de atât, deşi Britney îşi dorea o ceremonie restrânsă, fostul soţ a avut alte planuri: s-a apucat să transmită totul live pe contul de Instagram şi a invitat pe toată lumea să participe la nuntă... chiar şi online. Bărbatul a fost arestat pentru violare de proprietate şi vandalism, fapte pentru care a primit 128 de zile de închisoare. Pentru el insă, mai greu decât timpul pe care il va petrece în spatele gratilor ar putea fi faptul că nu mai are voie să se apropie la mai puţin de 100 de metri de Britney timp de trei ani. Am menţionat faptul că cei doi au fost căsătoriţi pentru doar 3 zile... mai exact 55 de ore?

7) Când Mariah Carey nu-i acasă, hoţii joacă pe masă. În timp ce se afla în vacanţă în Italia, cântăreaţa a fost anunţată de poliţia americană că locuinţa ei din Atlanta a fost spartă. Mariah şi-a inspectat casa dupa jaf, însă nu a reuşit să le spună forţelor de ordine ce obiecte i-au dispărut. Posibil chiar ca hoţii să nu fi reuşit să fure nimic şi doar să se fi rătăcit prin cele 9 dormitoare şi 13 băi câte are locuinţa.

8) Cum traversează o perioadă mai neagră, Victoria Beckham a dat drumul la Black Friday mai devreme. Se pare că fosta membră Spice Girls ar avea nişte problem de ordin financiar în ceea ce îi priveşte casa de modă. Mai pe scurt, trei la preţ de una, unu plus unu gratis, soţia lui David Beckham nu ştie cum să scape mai repede de datoria în valoare de 54 de milioane de lire sterline. Colecţiile ei au fost reduse cu mai mult de 70 la sută, într-o ultimă încercare de a-şi salva compania. Suma poate părea colosală, însă Victoria nu prea are motive de îngrijorare. Soţul este unul din cei mai bogaţi fotbalişti din istorie, iar nora, moştenitoarea unui imperiu de miliarde.

9) Anne Heche a încetat din viaţă la vârsta de 53 de ani. Actriţa se afla în stare gravă la spital după ce a intrat cu maşina într-o casă la începutul lunii august. Aceasta a fost deconectată de la aparate după ce medicii i-au explicat familiei faptul că se află în moarte cerebrală. Rudele i-au îndeplinit ultima dorinţă, şi anume aceea de a-i dona organele, în speranţa că vor salva vieţile altor oameni. Anne Heche avea doi copii şi a fost implicată într-o relaţie de lungă durată cu prezentatoarea Ellen DeGeneres.

Antonia Roşu Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator Trending » Observator Trending. Vedeta care i-a convins pe politicieni să îi repare drumul, ca să nu îşi mai strice Ferrari-ul