Suntem în asta împreună

De Octavia Geamănu.
Publicat: 02.04.2021, 12:29.
Actualizat: 02.04.2021, 12:31

Octavia Geamănu

Octavia Geamănu

Singura varianta de a ieși din toată situația asta în care ne aflăm e să trecem prin ea. Nu există cale ocolitoare. Nu ni s-a mai întâmplat să fim împreună la greu. Să simțim la fel, să gândim la fel, să ne confruntăm cu aceleași temeri ale necunoscutului. Împreună chiar și din două tabere, căci și cei care cred în existența virusului, ca și cei care nu cred în existența lui, tot cu problemele create de el luptă.

Și e oricum, mai puțin o luptă surdă sau oarbă. E o lupta vie care pe alocuri dezumanizează, la fel cum pe alții îi face să fie mai umani că oricând. E o situație care dezbină familii, căci mulți dintre noi ne-am obișnuit să fim într-o permanentă defensivă, încât adormim cu armura pe noi și-atunci când ne așezăm în pat lângă omul pe care l-am considerat parte din ființă noastră.

Suntem într-un nod pe ața vieții, dar știți care e partea bună? Că în față ața e tot dreaptă. Până la următorul nod, cel puțin.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.