Antena Meniu Search
x

Aleşii din Parlament, masă bogată pe holurile Casei Poporului. Cârnaţii şi ţuica au fost favoritele tuturor

De Ziua produselor tradiţionale româneşti, aleşii din Parlament au întins masă bogată pe holurile Casei Poporului. Cârnaţii şi ţuica au fost favoritele tuturor.

Vezi și

În plină criză politică, aleşii din Parlament şi-au făcut timp pentru lucrurile cu adevărat importante. De Ziua produselor tradiţionale româneşti, au întins masă bogată pe holurile Casei Poporului. Cârnaţii şi ţuica au fost favoritele tuturor.

În plină criză politică, în timp ce pe la partide erau scoase cuţitele pe masă, parlamentarii au scos şi ei tacâmurile. În Parlament s-a pus masa.

De ziua natională a produselor româneşti, la comisia de agricultură a Camerei Deputaţilor a fost organizată o expoziţie cu produse tradiţionale secuieşti.

Degustători au fost chiar parlamentarii UDMR, care aflaţi departe de scandalul din politică, şi-au făcut timp pentru o îmbucătură. Când ţara arde, parlamentarii...mănâncă. 

Şi chiar dacă sunt la program, promovarea produselor autohtone cere sacrificii.

De scandalul politic s-a ţinut departe chiar şi ministrul Petre Daea. Iubit atât de premierul Tudose, cât şi de liderul PSD Liviu Dragnea, Daea a preferat să nu îşi aleagă nicio tabără în bătălia dintre cei doi. 

Deşi setat pe produsele agroalimentare, Daea a mâncat atât de mult de când e ministru încât i s-a luat până şi lui. De data asta, mai mult a privit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Aleşii din Parlament, masă bogată pe holurile Casei Poporului. Cârnaţii şi ţuica au fost favoritele tuturor