Antena Meniu Search
x

Alesii evita clubul parlamentarilor pentru ca nu vor sa plateasca cotizatia lunara de doar 50 de lei

Parlamentarii ar putea scapa de stresul provocat de sedintele lungi. Au la dispozitie un loc special amenajat unde pot juca sah, biliard, ping pong sau table. Alesii evita insa clubul parlamentarilor dintr-un motiv aparent banal. Nu vor sa plateasca cotizatia lunara de 50 de lei.

Vezi și

Nicolae Mircovici este un membru vechi al clubului si vine aici ori de cate ori are putin timp. Sahul e printre sporturile lui preferate.

Presedintele clublui parlamentarilor recunoaste ca noii alesi sunt greu de adus catre sport.

“Avem mai multi membri ai clubului dintre fostii parlamentari si dintre cei care sponsorizeaza clubul. Cei mai multi merg spre biliard, spre tenis de masa si spre table”, spune Corneliu Ciontu, presedintele clubului parlamentarilor.

Fiecare parlamentar a gasit in casuta postala o astfel de cerere dar cand au vazut ca treb sa plateasca si o cotizatie alesii nu s-au grabit sa se incrise in club

Alesii spun ca nu e vorba de bani, ci mai ales de timp.  Sunt, insa, si alesi care profita din plin de facilitatile clubului.

“Exista niste terenuri de tenis si este un hobby de-al meu si am devenit memebru al clublui pentru ca vreau sa joc tenis”, sustine Danut Culetu.

In perioada urmatoare, la clubul parlamentarilor ar mai putea aparea o masa de snooker si vor fi refacute terenurile de tenis care au fost date patriarhiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri politice » Alesii evita clubul parlamentarilor pentru ca nu vor sa plateasca cotizatia lunara de doar 50 de lei