Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Reacţia Anei Birchall, după excluderea din PSD: "Am fost exclusă din partidul în care am muncit o viață întreagă"

Ana Birchall a reacţionat pe Facebook, imediat după ce în CEX al PSD s-a decis să fie dată afară din partid.

de Cristian Ionescu

la 12.11.2019 , 22:32

Fostul ministrul a precizat că a aflat din presă de excluderea din PSD Ana Birchall a reacţionat pe Facebook, după excluderea din partid - foto Hepta

Ana Birchall a reacţionat pe Facebook, imediat după ce în CEX al PSD s-a decis să fie dată afară din partid.​

Birchall a precizat că a aflat din presă că a fost exclusă din partidul în care a muncit o viaţă întreagă şi că nu a fost invitată la sedinţă să audă de ce este acuzată.

Ana Birchall, exclusă din PSD

Articolul continuă după reclamă

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a fost exclusă din partid, în ședința CEX a PSD. Propunerea de excludere pentru Ana Birchall ar fi fost iniţiată pe motiv că fostul ministru nu a respectat prioritățile guvernării PSD şi nici nu a respectat indicaţiile primite.

"Astă seară, am aflat cu surprindere, din presă, că am fost exclusă din PSD, adică din partidul în care am muncit o viață întreagă, fără ca macar sa fi fost invitata la sedinta sa aud "capetele de acuzare" si sa pot raspunde. În ciuda acestei atitudini de neînțeles din partea colegilor mei, nu mă voi dezice de valorile care m-au ghidat pe parcursul întregii mele cariere politice: justiția, profesionalismul, responsabilitatea, valorile europene și euroatlantice", scrie Ana Birchall, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În aceeaşi şedinţă s-a luat decizia excluderii şi a lui Cosmin Guşă, pe considerente similare.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri politice » Reacţia Anei Birchall, după excluderea din PSD: "Am fost exclusă din partidul în care am muncit o viață întreagă"