Antena Meniu Search
x

Averile parlamentarilor. În topul aleşilor bogaţi e senatorul Liviu Brăiloiu, mare colecţionar de ceasuri

Ceasuri de lux, tablouri unicat sau bujuterii, aşa sună averile parlamentarilor. Topul este condus detaşat de senatorul Liviu Brăiloiu.

Vezi și

Ceasuri de lux, tablouri unicat sau bujuterii, aşa sună averile parlamentarilor. Topul este condus detaşat de senatorul Liviu Brăiloiu, un mare colecţionar de ceasuri scumpe.

Topul este condus detaşat de senatorul Liviu Brăiloiu, un mare colecţionar de ceasuri scumpe, care valoarează nu mai puţin de 300.000 de euro. Potrivit declaraţiei de avere, Brăiloiu mai are bijuterii din aur şi pietre preţioase de 80.000 de euro. Senatorul deţine 4 apartamente în Eforie Nord şi Constanţa, o casă şi 3 terenuri intravilan.

Şi deputatul Remus Borza are o pasiune pentru ceasuri. Colecţia lui valoareaza 200.000 de euro. Deputatul, mai arată în declaraţia de avere, că are şi tablouri în valoare de 100.000 de euro. 

Senatoarea Carmen Hărău este o mare iubitoare de artă. Colecţia ei de tablouri valoarează 250.000 de euro, bijuteriile şi ceasurile, 70.000 de euro. Mai deţine 5 terenuri intravilan, 1 apartament şi 3 case în judeţul Hunedoara.  

Senatoarea Laura Scântei declară care are o colecţie de ceasuri de mâna de 60.000 de euro, bijuterii şi accesorii vestimentare de 40.000 de euro, tablouri şi sculpuri care valoarează 20.000 de euro şi o pianină, care costă 18.000 de euro.

Liberalul Vasile Varga intră în top cu bijuterii în valoare de 68.000 de euro. Pe lângă mai multe terenuri şi case, deputatul stă bine şi la capitolul economii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Averile parlamentarilor. În topul aleşilor bogaţi e senatorul Liviu Brăiloiu, mare colecţionar de ceasuri