Antena Meniu Search
x

Bugetul de stat ar putea fi aprobat înainte de Crăciun. Florin Cîţu: OUG pentru măsurile fiscal-bugetare, adoptată vineri

Preşedintele PNL Florin Cîţu a anunţat, luni seară, la finalul şedinţei coaliţiei, că, dacă totul merge bine, bugetul pentru 2022 ar putea fi aprobat până în 23 decembrie. OUG pentru măsurile fiscal-bugetare va fi adoptată vineri, iar Legea plafoanelor săptămâna viitoare. Cîţu a precizat că deficitul asumat pentru anul viitor este de 5,84%.

de Redactia Observator

la 13.12.2021, 21:35

Florin Cîţu
Florin Cîţu - Inquam Photos / George Călin

”Am discutat pe scheletul bugetului. Înţeleg că vineri va fi OUG pentru măsuri fiscal bugetare, săptămâna viitoare Legea plafoanelor şi, dacă totul merge bine, ar trebui să avem şi un buget aprobat până în 23 decembrie”, a declarat Florin Cîţu, luni seară, la finalul şedinţei coaliţiei. 

”Pachetul social, ce s-a discutat în Programul de guvernare, nu se mai rediscută (...) Banii vin de peste tot. Sursa de finanţare este bugetul de stat”, a adăugat Florin Cîţu, potrivit news.ro.  

Florin Cîţu: Deficitul asumat este 5,84%

Preşedintele PNL a precizat că deficitul asumat este 5,84% pe cash şi de ESA 6,10%. Florin Cîţu a mai afirmat că investiţiile rămân la 7%.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Bugetul de stat ar putea fi aprobat înainte de Crăciun. Florin Cîţu: OUG pentru măsurile fiscal-bugetare, adoptată vineri