Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Raluca Turcan, despre calendarul votului pentru noul Guvern: "Ne aşteptăm la ce e mai rău"

Raluca Turcan, vicepremierul propus în Guvernul Orban, a declarat că PNL se aşteaptă la ce e mai rău, în privinţa calendarului de vot pentru noul Guvern.

de Cristian Ionescu

la 24.10.2019 , 22:37

- foto Hepta

Raluca Turcan, vicepremierul propus în Guvernul Orban, a declarat că PNL se aşteaptă la ce e mai rău, în privinţa calendarului de vot pentru noul Guvern.

Turcan a mai precizat că nu preşedintele Iohannis a făcut Guvernul, ci premierul desemnat Ludovic Orban, care s-a consultat cu preşedintele pe miniştrii propuşi.

PNL se aşteaptă la ce e mai rău

Articolul continuă după reclamă

Raluca Turcan, vicepremierul propus pentru Guvernul Orban, a precizat că Partidul Naţional Liberal se aşteaptă la "ce e mai rău" în legătură cu calendarul de vot al noului Executiv.

"Ne aşteptăm la ce e mai rău, nu s-a schimbat deloc abordarea abuzivă din perioada domnului Dragnea", a precizat Turcan, într-o emisiune la B1 tv.

De asemenea, Turcan a precizat că nu preşedintele Iohannis a alcătui Guvernul, aşa cum s-a vehiculat, ci premierul desemnat Ludovic Orban, care s-a consultat, într-adevăr, cu preşedintele în legătură cu numele miniştrilor.

"Preşedintele nu a făcut structura Guvernului, ci a existat o consultare în care premierul desemnat Ludovic Orban i-a prezentat numele la care s-a gândit pentru a ocupa funcţiile guvernamentale", a adăugat Raluca Turcan.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri politice » Raluca Turcan, despre calendarul votului pentru noul Guvern: "Ne aşteptăm la ce e mai rău"