Antena Meniu Search
x

Ce crede că s-a GREŞIT în guvernarea de până acum. "A fost o URIAŞĂ MANIPULARE"

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marți că speră ca Executivul să-și ducă la îndeplinire programul de guvernare și a vorbit despre momentul adoptării OUG 13, informează Agerpres.

Călin Popescu Tăriceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat marți că speră ca Executivul să-și ducă la îndeplinire programul de guvernare și a vorbit despre momentul adoptării OUG 13, informează Agerpres.

"Îi privesc pe colegii mei și pe cei de la PSD cu speranța că vor putea duce la bun sfârșit programul de guvernare. Nu mă fac că nu văd lucrurile proaste și principalul pas greșit care s-a făcut a fost reprezentat de momentul adoptării Ordonanței 13, unde lucrurile pe fond erau corecte. (...) Modalitatea prin care ordonanța a fost adoptată a declanșat un val de proteste, care era de evitat. A fost o uriașă manipulare, căreia i-au căzut pradă foarte mulți oameni. (...) Făcând bilanțul celor 100 de zile de guvernare, startul nu a fost cel mai potrivit, dar premierul și miniștrii își văd de programul stabilit', a afirmat Călin Popescu-Tăriceanu la Antena 3.

Președintele Senatului a remarcat că există în România o temere că dorința celor aflați la guvernare de a face bine ar putea crea anumite dezechilibre și a menționat că unii fac acest lucru justificat, unii cu rea-credință.

Tăriceanu a precizat că sunt persoane doritoare numai să critice, fără să aștepte rezultate ale guvernării și ca măsurile guvernamentale să-și facă efectul.

Călin Popescu-Tăriceanu a mai declarat că va propune eliminarea venitului minim garantat, deoarece pe piața forței de muncă este o criză cu care angajatorii se confruntă, iar acordarea acestui venit este "o invitație la nemuncă".

Tăriceanu a dat, totodată, asigurări că Guvernul va trata în mod egal firmele românești și cele străine și nu va repeta greșeala pe care a făcut-o Guvernul Cioloș, care "a favorizat firmele străine".

Cu referire la recentele declarații ale președintelui Klaus Iohannis, prin care acesta și-a manifestat îngrijorarea față de anumite măsuri luate de Guvern, Tăriceanu a spus că șeful statului ar fi trebuit să atragă atenția și Guvernului Cioloș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri politice » Ce crede că s-a GREŞIT în guvernarea de până acum. "A fost o URIAŞĂ MANIPULARE"