Antena Meniu Search
x

Ce urmează după moţiunea de cenzură. Anunţul făcut de Florin Cîţu: "Toate scenariile sunt pe masă. Vom negocia, pe proiecte, cu toată lumea"

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat, marţi, după finalizarea dezbaterilor de la moţiunea de cenzură, că în Partidul Naţional Liberal s-a luat o decizie să nu mai existe niciun fel de discuţie cu partidul care votează moţiunea alături de PSD şi AUR, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 05.10.2021, 14:57

Ce urmează după moţiunea de cenzură. Anunţul făcut de Florin Cîţu: "Toate scenariile sunt pe mas. Vom negocia, pe proiecte, cu toată lumea"
- Observator

Premierul Florin Cîţu a arătat că sunt discuţii pe care le vor avea în PNL despre ceea ce se va întâmpla după moţiunea de cenzură. Întrebat dacă PNL va face o nominalizare de premier la consultările de la Palatul Cotroceni, Cîţu a spus că partidul va lua o decizie şi când o va lua o va face publică. ”Vom avea o discuţie în PNL şi vedem cu ce decizie venim. Acum, mergem, mai avem câteva lucruri de făcut la Guvern, urmează câteva şedinţe de guvern”, a spus preşedintele PNL, precizând că este normal ca PNL să dea premierul în această coaliţie.

PNL va merge cu propria strategie la consultări

PNL va merge cu propria strategie la consultări, nu ştiu ce strategie are coaliţia USR-PSD-AUR, a mai spus el. ”Este o decizie a Biroului Executiv PNL de a nu mai avea discuţii privind guvernarea cu partidul care votează astăzi alături de PSD şi AUR”, a adăugat Cîţu. Potrivit premierului, toate scenariile sunt de astăzi pe masă. Întrebat cu cine ar putea face o majoritate în Parlament, premierul a spus: ”Cu cei care nu sunt mai socialişti ca socialiştii şi mai extremişti ca extremiştii”.

”Vom negocia, pe proiecte, cu toată lumea”, a continuat prim-ministrul.  ”Trebuie să fim foarte fermi, PNL merge mai departe şi va găsi cea mai bună soluţie pentru români. UDMR este alături de noi şi va merge”, a mai menţionat Florin Cîţu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri politice » Ce urmează după moţiunea de cenzură. Anunţul făcut de Florin Cîţu: "Toate scenariile sunt pe masă. Vom negocia, pe proiecte, cu toată lumea"