Antena Meniu Search
x

Video Chef cu manele și dedicații la o petrecere a tineretului PSD, în Sinaia: "Romașcanu la cultură, pe noi, toţi, ne doare-n mână!"

Ţară, ţară, vrem politicieni! Serioşi! Un fost lider liberal se revoltă pe Facebook - pesediştii au făcut chef cu manele şi dedicaţii pentru şefii lor la Sinaia, într-un hotel administrat de stat. Reclamantul a fost şi el demis după o petrecere asemănătoare, în care tinerii liberali îi înjurau pe rivalii de la PSD. Cert este că la petrecerea social-democraţilor a ajuns şi poliţia, chemată de vecinii deranjaţi de muzică.

de Redactia Observator

la 11.03.2023, 19:27

Vezi și

"Cu Ciolacu preşedinte, România, înainte! Romaşcanu la cultură, pe noi, toţi, ne doare-n mână!". Imaginile cu petrecerea organizată de Tineretul PSD au fost postate pe Facebook de Octavian Oprea, fost secretar general la organizaţia de tineret... de la liberali. Revoltat, a scris că cei 300 de participanţi au încins ringul de dans pe ritmuri de manele şi au băut până dimineaţa într-un hotel care ţine de Secretariatul General al Guvernului, prin regia care administrează protocolul de stat. 

"Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112", a scris el pe Facebook.

Petrecerea s-ar fi terminat doar după ce localnicii din zonă ar fi chemat poliţia, susţine liberalul. Până atunci, tineretul PSD a plătit lăutarilor dedicaţii după dedicaţii într-un fel de licitaţie. Organizatorul petrecerii susţine că nu a fost nimic ieşit din comun acolo, în afară de intervenţia poliţiei, care i-a rugat să dea muzica mai încet. Oprea, fostul lider al tinerilor PNL, care a postat imaginile, vede altfel lucrurile.

Colegii liberali, deranjați de petrecerea tinerilor din PSD

Pe acelaşi subiect

Octavian Oprea, fost secretar general al tinerilor PNL: Consider că o astfel de abordare nu e tocmai potrivită pentru modul în care încercăm să facem politică în România şi faptul că tinerii social-democraţi ar fi putut să fie puţin mai decenţi în modul de a se exprima şi a face dedicaţii pentru liderii partidului.

Mihai Ghigiu, preşedinte TSD: Este o petrecere a unor tineri după o zi de muncă. Faptul că s-au pus manele sau faptul că s-au făcut dedicații nu cred că contravin nici bunelor moravuri, nu cred că am jignit pe nimeni comparativ cu colegii noștri de la PNL, care au pornit această discuție.

Lucian Romaşcanu, ministrul Culturii: Nu am legatură cu fenomenul, nu agreez tipul ăsta de muzica şi nu am dat niciodată dedicaţii. A fost doar un moment de improvizaţie total nefericit. 

Voalat, pesediştii îi aduc aminte celui care a postat imaginile că a fost înlăturat de la conducerea organizaţiei de tineret după o petrecere asemănătoare. Cu singura diferenţă că atunci, tinerii liberali i-au şi înjurat pe social-democraţi. 

Cristian Pîrvulescu, politolog: Vorbim de tineri politicieni, nu ştim dacă vor avea o carieră impetuoasă sau vor disparea din politică, dar trebuie să dovedească responsabilitate. PNL-liştii au vrut să-şi ia revanşa după ce au fost celebrele postări cu imagini de la mare ale tinerilor PNL. care nu erau deloc foarte prietenoși cu colegii lor de guvernare de la PSD.

Dincolo de acest scandal, PSD este la aproape zece procente în față PNL și AUR, conform unui sondaj recent INSCOP, la comanda Partidului Verde.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri politice » Chef cu manele și dedicații la o petrecere a tineretului PSD, în Sinaia: "Romașcanu la cultură, pe noi, toţi, ne doare-n mână!"